Kleine verandering in de slaapkamer + Give away

Tijd om de slaapkamer weer iets te veranderen! En dat kan al een heel verschil maken met een nieuw dekbedovertrek. Ik wist niet goed wat ik precies wilde. Welke sfeer wil ik creëren? En wat moet er precies anders? En tuurlijk, snachts heb je je ogen dicht en zie je er toch niets van. Maar ik hou ervan dat je elke ruimte in huis mooi hebt. Ook wil ik overal een beetje dezelfde sfeer terug laten komen. Zo heb ik de wand achter het bed in dezelfde tint als onze muur beneden. Ik was me al een poosje aan het oriënteren op nieuw beddengoed maar kwam het juiste maar niet tegen. Belangrijk vind ik wel dat ik meteen enthousiast ben. En voila, daar zag ik op Instagram de nieuwe collectie van de onlineinterieurshop voorbij komen. Een mooi zacht roze tint overtrek, met lieve kleine dots erop en over de breedte een leuke tekst. En hoe tof, je kan ‘m op 2 manieren neerleggen, de andere kant is namelijk wit met grote dots!

Dus ik was om.. Ik met mijn veranderdrang, die iets heel makkelijk en snel wil wisselen, dan is dit de perfecte combi! Ikzelf heb gekozen voor de ‘lits jumeaux’ maar ze hebben ze in allerlei maten, kleuren en designs. Natuurlijk moet daar dan ook een leuk ‘nachtkastje’ bij. En dan niet een standaard kastje, maar een leuk tafeltje. Dit vind ik wat minder ‘slaapkamerachtig’ overkomen. Deze zocht ik ook bij hen uit.

Er is niet heel veel ruimte over naast het bed omdat die best heel groot is. Juist daarom vind ik het leuk om het niet te vol te proppen. En vanwege de dus nu best zachte tintjes in de slaapkamer, heb ik gekozen voor het zwarte Woood Otis tafeltje, dit breekt zo mooi al de pastelkleuren van het dekbed en de muur. Leuk dus om naast het bed te zetten, maar je kan hem ook makkelijk als plantentafeltje gebruiken in een gezellig hoekje. Ik ben weer helemaal blij met de nieuwe look, die ook nog eens heel makkelijk te creëren was! En het leuke is; ik mag zo’n mooi overtrek weggeven! Onderaan de foto’s vind je de voorwaarden van de super toffe GIVE AWAY!

Liefs Karin.

•GIVE AWAY•

Namens de Onlineinterieurshop.nl mag ik een dekbedovertrek naar keuze weggeven!

Wat je hiervoor mag doen is eenvoudig;

•volg onlineinterieurshop.nl en mij via Instagram.

•tag iemand onder de originele foto.

•voor extra winkans mag je onder deze blog reageren. Zet er wel je instagramaccount bij zodat ik je makkelijk terug kan vinden.

Zondag 3 december wordt de winnaar bekend gemaakt.

*Deze blogpost is mede mogelijk gemaakt door onlineinterieurshop.nl Kijk voor meer mooie producten op hun site: www.onlineinterieurshop.nl

De Winnaar van het dekbed is geworden: Lydwien65!! Gefeliciteerd!!

44 Replies to “Kleine verandering in de slaapkamer + Give away”

 1. Super herkenbaar en inspirerend. De slaapkamer lijkt soms ook wel het ondergeschoven kamertje in huis. Als de woonkamer maar mooi en knus gestyled is… terwijl je in de slaapkamer echt tot rust komt en dus minstens net zo belangrijk. Een dekbedovertrek is hierin super bepalend. Brengt je gelijk in het juiste sfeertje. Ik doe ook graag mee aan de winactie. Tijd voor verandering!
  Fijne zondag!

  Instagramnaam: zonne_straaltje

 2. Mooi geworden!
  Hier hetzelfde….opzoek naar iets nieuws. Onlangs een wandslinger opgehangen om het wat op de leuken, maar dit is het ook niet. Ik heb nu wel weer wat inspiratie opgedaan en daar hoort zeker een nieuw dekbedovertrek bij.

  @inhuis_bij__linn88

 3. Zier er heel sfeervol uit! Leuk inderdaad dat je een kamer toch al een metamorfose kan geven met enkel een nieuw (mooi!) dekbedovertrek en zo’n tof nachtkastje/tafeltje. Ik doe graag mee met je leuke winactie.

 4. Altijd een uitdaging om een kamer geheel opnieuw in te richten. Maar dat dekbedovertrek is wel leuk bedacht. En dat in combinatie met een zwart tafeltje en grijs potje + kandelaartje. Een warme sprei voor wanneer het heel koud wordt.

  Mijn instagramnaam: Roed86

 5. Ik vind het bij ons ook wel weer eens tijd worden voor een mooi nieuw dekbedovertrek dus ik waag een gokje. Lekker fris het nieuwe jaar beginnen 😉 Insta naam: marieke.dejong76

 6. Leuke make-over! Ik ben zelf ook bezig met een make-over van onze slaapkamer dus zo’n mooi dekbedovertrek zou zeer welkom zijn!
  Ik doe graag mee!
  Mijn IG-naam: cindyvervoort
  Groetjes,
  Cindy

 7. Ons hele huis is nu gezellig ingericht… behalve onze slaapkamer. Die is nog zo kil en onpersoonlijk.
  Ik doe dus graag mee.?

  Leuke blog trouwens.
  (IG @ Ellabella1230)

 8. En weer zo’n leuk geschreven blog! =] heel leuk om te lezen! Wat staat het dekbed mooi op jullie slaapkamer.
  Ik doe graag mee aan de actie, wie weet 😉 sabinemusschexx

  Ga zo door meid!! Xx

 9. Wat een leuke kleine verandering L kan doen! Super tof dekbed! En dat tafeltje brengt mij op een idee.. bedankt! Wat een leuke blog schrijf jij! En ik ga gelijk eens op de site spieken van de online interieur shop!
  Groetjes Rebekka
  Bekvt insta ?

 10. Leuk geschreven! En heeel herkenbaar wij zitten nu sinds afgelopen donderdag in ons huis en idd de slaapkamer was het geen waar de minste aandacht naar toe ging!

  IG : @joannekosterr

 11. Ik doe he graag mee aan deze give away! ✨
  Onze oude dekbedovertrekken zijn erg aan vervanging toe dus het zou super zijn om onze slaapkamer nog mooier te maken met een mooi nieuw dekbedovertrek.

  Instagram: Wouterw1986

 12. ?? Hoi Karin, super leuk stukje heb je geschreven en wat is de keuze reuze aan allemaal leuke overtrekken zeg! Ik waag graag een kansje ! (@ IG home.is.a.feeling ) ??

 13. Hoi hoi Karin

  Hier hetzelfde, altijd mooi om alles netjes en toch hetzelfde sfeertje te creeeren ondanks dat je de ogen dicht hebt idd, vindt ik het toch altijd fijn als het bed mooi gestyled is met een natuurlijk mooi dekbedovertrek en een mooi plaid en lekkere kussens erop!!

  Liefs, Odilia ( @odieltje )

 14. Het mooie aan de slaapkamer is dat je eenvoudig een heel andere sfeer creëert met een ander dekbedovertrek.
  Dat geeft mij altijd zo’n blij gevoel en ik slaap ook nog eens lekkerder! ?
  Dus graag wil ik meedoen aan de verrassing van een nieuw dekbedovertrek. ❤️
  Leuk dat je ook nog een ander item in deze blogpost laat zien dat geeft weer extra inspiratie!

 15. Prachtig geworden hoor! Moet binnenkort ook maar weer aan de slag met de slaapkamer, het project wil niet echt opschieten! ?

  IG: ashadejong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.