Kersttafel+GIVE AWAY

In deze blog wil ik jullie laten zien hoe ik mijn kersttafel vast gedekt heb. Best lastig, je hebt wat in je hoofd en dan moet je het ook nog eens zien te realiseren. Daarom wilde ik vast gaan ‘oefenen’. Zoals jullie weten hou ik erg van zwart en wit. Maar omdat de dagen rond kerst toch best wel donker zijn, koos ik er nu voor om de tafel grotendeels lekker licht te houden, met natuurlijk wel wat zwarte accesoires. Ik koos hier voor het mooie witte servies van Walra. Dit is een 16 delig servies wat heel stijlvol is door zijn eenvoud, en mooi strak, daar hou ik van!

Omdat je met kerst vaak meerdere gangen hebt, is het wel handig dat je al je servies er al hebt staan. Anders ben je tussendoor de hele tijd zo druk. Heel erg mooi is het dan om het te gaan neerzetten in lagen. Eerst het diner bord, daarboven het kleinere bordje en daarbovenop het schaaltje. Zo krijg je toch een beetje de speelsheid erin, en oogt het ook nog eens gezellig.

Om het feestelijk te maken heb ik er een servet met kerstballetje en eucalyptustakje aan vastgemaakt met een mooi touwtje. Staat super toch? Een paar mooie wijnglazen erbij, kaarsjes aan en genieten maar!

 

 

 

Bereiden jullie je kerstafel ook al voor? En kun jij ook wel zo’n mooi servies gebruiken? Dat kan! Ik mag namelijk dit 16 delige servies weggeven!! Meedoen is simpel. Volg Walra en mij, en tag 2 mensen onder mijn ig post. Om 2 keer uitgeloot te worden, mag je een foto van de gedekte tafel uit deze blog op jou ig-account delen met de hashtag: #karinwalraservies. Zondag 17 december wordt de winnaar bekend gemaakt!

*Deze blog is gemaakt I.S.M. Walra.

Wat zit er allemaal in het servies:

  • 4x dinerborden.
  • 4x ontbijtborden.
  • 4x diepe schaaltjes.
  • 4x mokken (hierop niet afgebeeld).

De winaar is D.M.V. Een loting getrokken: @by-suusje Gefeliciteerd! jij mag mij een pb doen met jou gegevens.

5 Replies to “Kersttafel+GIVE AWAY”

  1. Oh dat heb je leuk gedaan. Ik had ook al “geoefend” met de kersttafel. Kan je toch even kijken of het plaatje wat je in je hoofd hebt klopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.