Kaarsen, waxinelichthouders en een vloerkandelaar.

Je ziet ze de laatste tijd al erg veel voorbij komen. De strakke vloerkandelaar. Ik heb er al 1 in het zwart, maar wilde ook graag nog een witte erbij. Zo kan ik lekker afwisselen en in de zomer er ook 1 buiten zetten. Ze zijn net even wat anders dan de gewone kandelaars. En vooral tof omdat je ze op de vloer kan zetten, dat doe je met een gewone kandelaar natuurlijk niet zo snel.

 

De zwarte heb ik van een ander bedrijf, en was ook serieus 2 keer zo duur als de kandelaar van A La Maison Interieurs. Dus dan is de keuze snel gemaakt. Het leuke vind ik dat je ze overal neer kan zetten omdat ze qua formaat niet veel ruimte innemen.

Deze is ook helemaal zelf door ze gemaakt, net als heel veel andere producten in de shop. Maar ook voor maatwerk kun je bij ze terecht. Dus heb jij al iets moois in huis wat je graag aangepast wil hebben? Dan regelen ze dat voor je.  Ook mocht ik nog een ander producten uitkiezen. En omdat ik heel erg van kaarsen en waxinelichtjes houd, koos ik voor 2 waxinelichthouders van glas in het zwart.

Erg mooi ook met een plantje erin. Heerlijk om zo lekker af te kunnen wisselen met kaarsjes en houders, helemaal nu de dagen steeds langer donker blijven.

Liefs Karin.

* Deze blog is gemaakt i.s.m.    ALaMaisonInterieurs. Voor meer inspiratie volg ze dan via hun Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *