KERST MET ELHO

Met Elho heb ik al een aantal jaar een super leuk samenwerking, en ook nu wil ik jullie weer een aantal mooie producten laten zien wie ik een beetje kerstig heb aangekleed. Doordat de producten van Elho allemaal van heel licht materiaal zijn gemaakt, kun je ze makkelijk verzetten. Zoals deze toffe ‘Pure led twilight’.

Een plantenbak die eruit ziet als een lamp. Ik ben er verliefd op! Je kunt hem zowel binnen als buiten neerzetten, ik laat je beide zien, maar uiteindelijk komt deze bij ons achterthuis te staan.¬†Daar heb ik ook de ‘Pure soft round’ met led licht staan, dus dat matched mooi.

Ik koos er nu voor om er kerstballen in te leggen. Maar in de zomer ga ik er planten inzetten. De Lamp kun je eraf halen, daardoor is hij nog makkelijker te verzetten. In huis koos ik voor de ‘Pure grade’ pot. En de ‘B for soft’ potten in verschillende formaten. Uiteraard allemaal in het wit. In de Grade zette ik de Strelitzia plant samen met wat leuke kerstlichtjes.

 

Een grote plant mag in een grote pot, en die moet dan natuurlijk ook wel echt heel erg mooi zijn, en dat is die! Strak, maar doordat de onderkant smaller terug loopt maakt het hem net weer even wat toffer. In de soft potten zette ik een kerstboompje met wat lichtjes, en verschillende planten.

Deze kan ik ook op de wandplank in de keuken zetten, samen met hun prachtige gids die gezien mag worden.

En om al die planten goed te verzorgen, heb ik er nog een gieter en plantenspuit bij gekregen in de kleur ‘brique’.

 

Doordat er ook wit in verwerkt is, kan ik ze gerust in het interieur laten zien! Uiteraard ben ik weer heel erg blij met deze mooie spullen, die je dus vast en zeker nog veel terug gaat zien op mijn foto’s!

Liefs Karin.

* Deze blog is gemaakt i.s.m. Elho.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.