HK LIVING WIRE STOEL

De eettafel is de hotspot in ons huis, althans dat vind ik. Die plaats ik dan ook regelmatig op mijn feed. En omdat dat ook een beetje de enige plaats is beneden waar ik makkelijk mee kan wisselen, doe ik dat ook regelmatig. De ene keer doe ik dat met een poster, de andere keer met een mooie stoel. Ik ben gewoon echt verliefd op draadstoelen. De 2 links hebben we al een poosje, maar die wie in het midden staat, daar wissel ik nog wel eens mee af.

Tot nu toe waren het allemaal prachtige stoelen, maar totaal niet comfortabel. Dus toen ik deze hk living stoel bij Villajipp zag, was ik verkocht. Hij is super mooi, maar ook nog comfortabel! Top!

Je kan hem bestellen in meerdere kleuren, en je hebt de keuze om er een kussenset bij te nemen. Mooi, maar ook fijn om op te zitten. En omdat ik dus van afwisseling houd, kreeg ik er 2 setjes bij. Een lichtgrijze en een antraciete.

Maar houd je meer van kleur, dan kun je voor een groene tint kiezen. Voor de stoel zelf koos ik (Heel verrassend) voor de witte variant. Vinden jullie hem ook zo mooi staan?

 

 

Liefs Karin.

* Deze blog is gemaakt i.s.m. Villajipp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.