VLOERKLEED SUKHI

Op dit moment merk je het nog niet echt, maar het voorjaar is weer in aantocht! En dan heb ik altijd zo’n zin om het huis helemaal om te gooien. Vast herkenbaar toch? Ik verander dan vooral weer naar alles licht, heerlijk! En het eerste wat ik veranderd wilde was het vloerkleed. Er ligt nu een lichtgrijze met kabel.

Toen de tijd voor deze gekozen omdat hij iets leek op het Zuiver kleed die ik prachtig vind, maar vrij prijzig. Uiteraard vind ik de grijze die er lag nog heel mooi, maar het mag dus wat lichter. En omdat het Zuiver kleed toch favoriet bleef, ging ik eens opzoek naar een echte look a like. Hij is namelijk van vilt, en dat is vaak nog wel lastig te vinden in een leuke prijsklasse.

Met enige tijd volg ik Sukhi al op Instagram, en daar zag ik hem voorbij komen. Vloerkleed Ali, Wauw!

Hij is zo mooi!

Dus meteen besteld, ik was om! En binnen 6 weken was hij al binnen. En dat terwijl het handgemaakt is, super!

Daarom sprak het concept me erg aan: eerlijke handgemaakte kleden die door mensen wordt gemaakt die niet onderbetaald worden en die er plezier in hebben.

 

Je hebt de keuze uit heel veel verschillende dessins, materiaal en tinten. Dus heb jij ook het voorjaar in je bol, en wil je graag een nieuw kleed? Kijk dan vooral eens op hun site!

 

 

Liefs Karin.

*Deze blog is gemaakt ism Sukhi.

2 Replies to “VLOERKLEED SUKHI”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.