HOUTEN JALOEZIEËN OP MAAT

Wat zijn ze toch mooi; houten jaloezieën. De laatste tijd zie je ze steeds vaker voorbij komen in de interieurs op Instagram. Dat wilde ik ook! We hebben nu grijze plissés hangen (op de foto lijken ze wat paars), ook nog mooi hoor, maar het mocht wat hipper en lichter.

Maar waar kun je jaloezieën nou het beste bestellen en welke prijs is dan het gunstigst? En als je dat weet moet je nog beslissen in welke tint je ze hebben wilt. Mijn eerste ingeving was wit, maar uiteindelijk ging ik toch nog twijfelen over zwart. Dat vind ik namelijk ook super mooi. Maar ik heb geleerd dat mijn eerste ingeving vaak wel het beste is, dus we zijn voor wit gegaan. En dat is inderdaad de beste keuze geweest, want kijk eens hoe mooi het staat!

Om te kijken hoe het zou staan in ons huis, kozen we er voor om eerst de raambekleding in de keuken toe te passen. Maar ik ben er al over uit, de rest van de onderverdieping komt ook een keer aan de beurt. Het maakt het zo licht! Ondanks dat het hele raam bekleed is. Als je dit aan de straatzijde hebt, geeft het ook nog eens een stuk minder inkijk. Ook wel fijn! En natuurlijk kun je ze mooi dichtdoen bij felle zon of in de avond.

Ik koos voor MAATSTUDIO.NL omdat de site super overzichtelijk is, en zij een lage prijs hebben maar ook een hoge kwaliteit. En zoals vaker gezegd: ik hou van snelle leveringen, ook dat was hier het geval.

Via de site kun je alles heel makkelijk opmeten, aangezien ze een meethulp hebben. Wil je dit nou echt niet zelf doen, dan komen ze gewoon bij je langs om dat voor je te doen vanaf een bepaald bedrag. Evenals het monteren. Tussendoor had ik nog wel wat vragen, die kun je dan aan ze stellen via de app. Hoe handig! Ik koos voor de 50mm houten jaloezieen Basswood met een ladderband van 25mm.

Ik hou namelijk wat meer van het stoere, en met een brede jaloezie krijg je dat ook. Ik ben super blij! Maar dat snappen jullie vast wel.

 

Liefs Karin.

* Deze blog is gemaakt i.s.m.   MAATSTUDIO.NL volg ze op Instagram voor meer inspiratie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.