Yoshiko homeware WINACTIE + DIY

Zoals jullie misschien de afgelopen tijd al hebben gezien, heb ik verschillende posts geplaatst met de prachtige producten van Yoshiko homeware erin verwerkt. Een tijdje geleden had ik contact met ze, en hebben we samen besloten een samenwerking aan te gaan. Zo tof wat er soms op je pad komt. Ze hebben zulke mooie producten veelal in de bohemian sfeer. Ik houd ervan! Na meerdere malen op Ibiza te zijn geweest, vind ik dit sfeertje toch wel erg fijn. Het brengt het ultieme vakantiegevoel buiten en in huis. Ik mocht dus verschillende producten van ze op de foto zetten die ik hieronder laat zien. Met echt de meeste geweldige items zoals een kleed, manden, een krukje en een stoel. Ik laat jullie zien hoe je ze op verschillende manieren kan stylen;

 

zo hoef je je tissue box niet meer te verbergen.

 

 

Ik gebruik deze mooi manden voor op de ontbijttafel.

 

Wat een mooie placemats en accessoires!

 

 

Of gebruik deze mand gewoon voor je huisdier!

 

Dit kleed…. Wauw..

 

1 woord toch? Verliefd!

 

Een macramé hanger, kussens en lamp.

 

Ook dit plaid en kokos waxinelichthouder is van hen.

 

Hoe gaaf is deze tas voor bijvoorbeeld vakantie!

 

Deze mand is ook erg mooi met een plant er in.

 

En wat een geluk, het grotendeel mocht ik houden, waardoor ik van de pai manden set een DIY kon maken. Ik vond het de perfecte lamp voor buiten. Doordat die open is, geeft het een heel mooi licht. En het is zo simpel. Precies door het midden heb ik een snoer met armatuur erdoorheen getrokken. Mario heeft het aangesloten op de elektriciteit, een mooi lampje erin gedraaid en klaar is kees. Kijk hoe gaaf het geworden is;

En het allerleukste is komt nu; ik mag 1 set van 3 pai manden weggeven!! Uiteraard kun je er ook gewoon een mooie plant in zetten. 😉 (zie de eerste foto).

Wil jij deze winnen? Reageer dan onder deze blog, volg Yoshiko homeware en mij, en tag minimaal 1 iemand onder de foto van de winactie op mijn Instagram.

Woensdag 3 juli maken we de gelukkige winnaar bekend!

 

Liefs Karin.

 

*Deze blog is gemaakt i.s.m. Yoshiko.

13 Replies to “Yoshiko homeware WINACTIE + DIY”

 1. Dat is een leuke actie! Ik hou van manden met planten erin. Dat geeft gelijk een gezellige draai aan je interieur. Ik zou deze dan ook graag aan mijn collectie toevoegen! Fingers crossed ?

 2. Wat lezen je blogs toch lekker weg, heerlijk! En Yoshiko.. i really like it.
  Zou geweldig zijn om mooi zo’n mooie mand in huis te hebben.

  Liefs angelique

 3. Wat een leuke producten allemaal zeg, bijzonder en zo mooi natuurlijk! En daar hou ik van. Dus ik doe erg graag mee met de actie!

 4. Oh,wat een leuke giveaway.Ga steeds meer interieur accounts volgen voor dit soort inrichting tips en accessoires.Zelf ben ik helaas niet zo een stijlist ?? En loot dus erg graag mee ….

 5. Ik wilde serieus net bijna een mandje gaan afrekenen totdat ik het berichtje van Yoshiko zag dat er een winactie was, voor de Pai mandjes! Ontzettend leuke hebbedingetjes, meer kan ik niet zeggen. Sowieso alles wat ze in hun webshop hebben is te leuk. Nu fingers crossed. ??

 6. Ik houd van ale die gevlochten items in huis! Het geeft zoveel warmte ?. En wat leuk dat je een set weggeeft! Doe graag mee voor ons nieuwe huis ??

  Groet,
  Onsnieuwehuis38

 7. Leuk blog! Hier ook fan van Yoshiko, hebben al een prachtig kleed in de badkamer liggen ? ik doe ook graag mee voor de manden en blijf je sowieso volgen op insta voor inspiratie! Leuke foto’s daar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.