ELHO PLANT LIGHTCARE

Ik heb al een aantal jaar een super leuke samenwerking met Elho. En ook nu kreeg ik weer een heel tof item opgestuurd;

“de plant lightcare“.

Deze mooie plantenhouder met lamp erboven is ideaal voor deze donkere dagen. Want niet alleen wij, maar ook de plantjes hebben licht nodig. En dit slimme systeem zorgt er zelfs voor dat het licht heel rustig aangaat op de jou instelde tijd, zodat de plantjes lekker rustig op kunnen starten. Want zeg nu zelf, dat hebben we zelf ook het liefste toch? Hij brandt maar liefst 15 uur aaneen zodat je echt zeker weet dat er genoeg licht bij komt. Ook ideaal voor als je er kruiden o.i.d. onder wilt zetten. Samen met de Brussels is dit toch super leuk?!

 

Liefs Karin.

Deze blog is gemaakt i.s.m. Elho.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.