KERSTTAFEL 2019

Ook dit jaar vond ik het weer leuk om een kersttafel te maken met mooie producten. Afgelopen jaren heb ik dit ook gedaan. In 2017 met licht servies. En vorig jaar met wat meer donkere accenten. Vorig jaar had ik al prachtige spullen van Urban nature culture om de tafel mee te dekken. En ook dit jaar kreeg ik weer zulke mooie producten van ze opgestuurd. Wauw! Dit jaar koos ik voor een licht servies met een touch of gold. Super mooi en gelijk ook heel chique en feestelijk.

Dit goud is met de hand aangebracht. En door het rafelige randje van de bordjes en kommen geeft dit een heel mooi speels effect.

                     

Ik koos ervoor om niet alles hetzelfde neer te zetten zodat dat speelse extra naar voren komt. Ook koos ik dit jaar niet voor een tafelkleed omdat ik het hout mooi vind matchen met het wit en goud. Door de rieten placemats creëer je nog wat meer warmte in het geheel. De glazen geven het geheel wat meer kleur. Er zit een zacht groene gloed over.

                                              

En kijk deze lepel en schaaltje in vis vorm eens, gewoon al mooi om zo neer te leggen zonder iets erop!

         

Om de tafel wat meer aan te kleden heb ik er wat gouden details bijgelegd zoals de ronde confetti, met glitters en een tekst. En de prachtige servetten met gouden details.

Uiteraard mogen de kaarsen en het gouden kommetje ook niet ontbreken. Nog een goede week en dan kunnen we hier lekker aan gaan genieten!!

 

                                               

Liefs Karin.

*Deze blog is gemaakt i.s.m. Urban nature culture.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.