Fotofabriek fotoboek

Dit keer een iets andere blog dan jullie van me gewend zijn. Omdat dit mij ook erg aansprak, vond ik het super leuk om eens uit mijn comfort zone te gaan en hierover wat te schrijven. Toen Linda mij benaderde met de vraag of ik het leuk zou vinden om een fotoboek van de site Fotofabriek te maken was ik dus direct enthousiast. Van de meeste vakantie’s liet ik de foto’s afdrukken, die dan daarna heel makkelijk in een fotoboekje achter het plastic gingen. Makkelijk, maar een stuk minder mooi! Het was dan ook de eerste keer dat ik een fotoboek ging maken.

Heel erg leuk, maar ook best nog wel lastig kwam ik achter. Want welke foto’s matchen goed bij elkaar, en hoeveel foto’s per pagina zijn nou mooi. Ik mocht een hardcover a4 boek maken. Daarbij kun je kiezen of je die staand of liggend wilt. Ik koos voor liggend.

Omdat wij op 3 verschillende plekken zijn geweest afgelopen vakantie, was het makkelijker om alles te sorteren. Ik ben begonnen bij de eerste overnachting, en zo doorgegaan tot aan onze laatste bestemming.

Nadat ik hem klaar had en ingezonden, viel die al binnen een week op de deurmat. Ideaal! En in verhouding een stuk goedkoper dan dat je alle foto’s los af laat drukken. Dit jaar ga ik dus weer een fotoboek maken!

Liefs Karin.

*Deze blog is geschreven i.s.m. Fotofabriek.

Behalve fotoboeken hebben ze ook canvas producten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.