URBAN NATURE CULTURE

Ik heb al vaker een samenwerking gehad met Urban nature culture. En ik denk dat de meeste van jullie ook wel bekend zijn met de prachtige producten die ze verkopen. Een fijn bedrijf gevestigd in Amsterdam. Ook dit keer kreeg ik weer de mooiste producten van ze opgestuurd om in de spotlight te zetten. Zoals deze basket die je op verschillende manieren kan stylen. Zoals met pasen had ik er een paastak in.

Nu staat hij er met een plant. Zet je hem op kop, dan kun je het gebuiken als een bijzet tafeltje. Hoe functioneel!

 

Ik vond het leuk om wel een beetje soortgelijke producten uit te kiezen zodat het goed met elkaar matcht. Zo kwam ik ook bij de fruta mand terecht. Want voor het fruit had ik nooit echt iets waar ik het mooi in vond staan. Deze kan gewoon op tafel staan en zelfs met de kiwis en citroenen erin staat het goed!

Het windlicht (Huricane Duba), is van precies hetzelfde materiaal dus die koos ik er ook bij uit. Wat staat het mooi he! Ook leuk om buiten neer te zetten.

Ook hou ik heel erg van hun servies. De details zijn altijd zo leuk! Zoals deze mok met opdruk. Ik hou ervan! Ideaal voor de soep, of gewoon voor de thee. Waarbij deze gouden theepot perfect past bij de mok. Bij de eerste foto die je ziet voordat je de blog aanklikt, zie je de mug owl. Leuk om in huis net even wat opvallende items te hebben. Zo koos ik ook voor de gouden eier houders. We hebben zwart en wit servies. Goud erbij maakt het dan net even wat spannender!

Ik hoop dat ik jullie weer geïnspireerd heb met deze mooie producten!

 

Liefs Karin.

*Deze blog is gemaakt i.s.m. Urban nature culture.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.