Elho+water systemen

Zoals jullie inmiddels denk ik al wel weten. heb ik al een aantal jaar een erg leuke samenwerking met Elho. Door de constante vernieuwing van producten wil je gewoon blijven wisselen in je interieur, maar blijven heel veel potten toch wel tijdloos mooi! Ik denk dat dit mede komt door de basic lijn die overal bij ze toch wel naar voren komt, zo past Elho in ieder zijn interieur! Ook dit keer heb ik weer een aantal mooie potten opgestuurd gekregen, maar nu ook met een paar super handige watersystemen! De eerste die ik jullie laat zien is de SELF-WATERING INSERT.  

Ik ben nogal een slons in het verzorgen van de planten. De ene keer vergeet ik het, de andere keer geef ik de plant gewoon weer te veel water.. herkenbaar? Dus toen Elho mij vroeg of ik dit systeem wilde testen, zei ik uiteraard meteen volmondig ja! De watermeter die in het systeem zit, geeft je aan wanneer je de plant water moet geven, maar ook wanneer het genoeg heeft. Je vult de insert met water (die zit voor het metertje), en wanneer deze dus leeg is, weet je dat je het weer bij moet vullen, zoals je nu duidelijk bij mijn plant kunt zien 😉

 

 

Dit is ideaal te gebruiken bij de wat kleinere potten. Voor de grote potten gebruik in de AQUA CARE.

Dit werkt hetzelfde als de water insert, alleen dus te gebruiken voor in een grote pot. Je vult de bol met water, steekt hem in de potgrond en je plant wordt vanzelf voorzien van water. Is die leeg? Dan betekend het dus dat je hem weer moet vullen. Ideaal dus bijvoorbeeld voor als je op vakantie gaat.

Ook kreeg ik weer een aantal mooie potten van Elho erbij, zoals deze prachige Brussels rond met wieltjes. Zo handig als je hem naar een andere plek wilt verplaatsen.

 

En de Brussels rond nude

 

Omdat alles al zwart wit en grijs is, vind ik deze nude tint erg mooi staan!

 

Ik hoop dat ik jullie weer heb mogen inspireren met deze blog.

 

Liefs Karin,

*Deze blog is gemaakt i.s.m. Elho

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.