WELLMARK

Ik had het al een paar keer voorbij zien komen; de mooie producten van Wellmark. Dus toen Meike opzoek was naar samenwerkingen was ik uiteraard meteen enthousiast. Het ziet er ten eerste fantastisch uit, mooie luxe flessen met opdruk en mooie dispensers in zwart, messing en zilverkleur. Maar het is ook nog eens milieu vriendelijk! Doordat de producten in glas zitten, is het navulbaar, en dat zetten ze ook door in de verpakking waarmee ze het verzenden. Recyclebaar papier, stickers en zelfs het plakband waarmee ze het dichtplakken is duurzaam! Dit alles wordt ook nog eens vervaardigt door mensen werkzaam bij een sociale werkplaats. Erg tof, op mijn werk werken we eigenlijk met hetzelfde concept, recylebare verpakkingen en ook daar wordt gewerkt met sociale werkplaatsen. Daarom sprak Wellmark me extra aan! Het leuke aan de producten vind ik dat er leuke teksten opstaan, zoals dit heerlijke geurkaarsje: “lets get cozy” dat maakt het extra gezellig toch?

 

Deze ruikt overigens echt heerlijk!! En leuk als hij opgebrand is, dan kun je er een waxinelichtje inzetten. Deze zijn trouwens ook in een maat groter verkrijgbaar en ook nog in het zwart. De goddelijke interieurspray heb ik er ook bijbesteld, deze is zo heerlijk! Niet normaal! Ik spuit deze iets op de bank en op het kleed, en het blijft zo lang hangen. Dat als je gekookt hebt, het snel die kook geurtjes maskeert. Erg fijn. Ook daar staat een leuke tekst op.

En tot slot de handzeep met de zwarte dispenser. Nu we in deze tijd de handen extra vaak moeten wassen, is het fijn dat de zeep verzorgend is. En dat is deze absoluut. Hij ruikt net als de andere producten ook weer erg fijn.

Deze en de interieurspray zijn ook in het bruin te verkrijgen. Uiteraard zijn er nog véél meer leuke producten, zoals badzout, handcreme en afwasmiddel, maar ook prachtige giftboxen zijn er te koop in de shop. Absoluut een kijkje waard!

 

Ben jij al bekend met Wellmark?

Liefs Karin.

*deze blog is gemaakt i.s.m. Wellmark

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.