GEURWOLKJE

Ik denk dat iedereen de naam wel kent: Geurwolkje. Op Instagram volg ik ze al erg lang en ik denk dat de meeste interieur liefhebbers dat met mij doen. Een prachtig merk die ontspanning op nummer 1 heeft staan. En wie heeft dat nu niet nodig, ’s avonds na een lange dag werken lekker ontspannen op de bank neerploffen. En hoe kan dat beter dan met een heerlijk ruikend huis, een dekentje en een fijn kopje thee. Vooral nu in het najaar is dat toch het fijnste wat er is? Ik had al een diffuser een een aantal eterische oliën (bloemenpracht en 1001 nacht) van geurwolkje, maar wilde erg graag een ander design die nog beter in het interieur matcht. Zo kwam ik terecht bij de original Nimbus 2.0 diffuser. Door de houten look past hij perfect bij de andere houten items in ons huis.

Tevens is het ook te gebruiken als nachtlampje met verschillende tinten.

Ik koos zelf voor de witte bovenkant en dus de houtlook aan de onderzijde. Het witte is mat van kleur, de eerste die ik had is glanzend. Je hebt ze ook in verschillende kleuren. Stel jij houdt erg van groen, dan is dat verkrijgbaar. Maar ook donker hout hebben ze in de webshop, of juist een paarse tint. Ook qua vorm is er verschil. Ik koos voor een vrij strak design met een smalle opening aan de bovenkant. Je hebt ook wat plattere diffusers en ik zag zelfs een geurwolkje in de vorm van een tafeltje, Hoe gaaf is dat! Zoals je al leest, oneindig veel keus en voor ieder wat wils. In de slaapkamer is de diffuser ook erg goed te gebruiken, het zuivert namelijk de lucht en tegelijkertijd is het ook een luchtbevochtiger. Ideaal! Je kan er verschillende eterische oliën bij bestellen in allerlei geuren. Zelfs voor jou sterrenbeeld is er een geur gemaakt die daardoor precies bij jou past. Ikzelf koos voor de geuren ontspannend (samengesteld uit rozenhout, lavendel en cananga), een warme en bloemige geur. En grapefruit. De naam zegt al wat erin zit. Het is echt een frisse, scherpe en tevens ook bitterzoete geur.

Hij elke olie staat ook een fijne uitleg wat er precies inzit en wat het doet of waar het voor staat. Ook kreeg ik er nog een theïnevrije thee bij om helemaal zenn te worden.

Ik ben enthousiast!

Liefs karin.

*Deze blog is gemaakt i.s.m. Geurwolkje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.