Lamp Fatboy

Al even ben ik op zoek naar een lampje voor in ons koffiehoekje. Maar het nadeel vind ik altijd het snoer. Zo lelijk! Maar bij de meeste lampjes krijg je die er gratis bij. Ook moet hij niet te groot zijn, omdat het dan te vol wordt. Maar om even terug te komen op het koffie hoekje; het is net zo’n stukje waar niet heel veel licht bij komt savonds. Dit komt omdat er geen spot boven zit. Vandaar mijn zoektocht naar een mooi tafellampje. Doordat ik meerdere producten van Fundesign heb, wist ik dat ze ook mooie verlichting verkopen. Ik had de FATBOY PETIT¬†lamp al bij meerdere igers gespot en vond deze erg mooi. En toen erbij stond dat hij ook nog eens draadloos was, was ik om!

Je kunt hem tussendoor gewoon opladen met bijgevoegde oplader, waarna die 6uur brandt. Daarbij kun je hem op 3 verschillende standen aan doen. Ik zet hem zelf het liefste op de zachtere stand, omdat het puur voor savonds is dat je iets licht hebt, en daardoor de koffiehoek mooi uitkomt. Ik heb hem voor jullie ook even op andere plekjes neergezet, zodat je kunt zien dat hij overal prachtig staat!

 

 

Liefs Karin.

Deze blog is gemaakt i.s.m. Fundesign.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.