Palmbomen servies van Villajipp

Gek ben ik van palmbomen. Op de slaapkamer hebben we een muur behangen met palmbomen, in de keuken lepeltjes met een palmboompje erop, en buiten een leuk kussentje. Het doet me aan mooi weer en vakantie denken. Heerlijk! Dus toen ik het prachtige servies van HKLIVING in de shop van Villajipp zag was ik direct verkocht. En doordat het zwart wit is, past het ook nog eens perfect in het interieur waardoor het niet in de kast gezet hoeft te worden. Ik bestelde een mooie schaal die ik leuk vind staan op ons schapje in de keuken.

Natuurlijk kun je hem ook ergens neerzetten met wat lekkers erin. En dat geldt eigenlijk ook voor deze mooie schaal en borden. Wat zijn ze mooi he?

 

Het bord bestelde ik ook nog in het groen met bladeren erop. Leuk om zo af te kunnen wisselen.

Ben jij ook gek van palmbomen? Of van iets anders in de webshop van Villajipp? Dan heb ik een leuke kortingscode van 15% voor je! Gebruik dan: KARIN-VJ-15 bij je bestelling. Geldig tot 12 april.

(Niet geldig op sale en outlet producten).

Liefs Karin.

* Deze blog is gemaakt i.s.m. Villajipp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.