ELHO greenville en meer!

Ons hele huis staat vol met ELHO producten. Geen enkele plant die niet zo’n mooie pot om zich heen heeft. Buiten in de tuin hebben we uiteraard ook al mooie bakken van Elho, maar uiteraard kan er altijd meer bij!

Ik heb al een hele tijd een super leuke samenwerking met hen waar ik heel erg trots op ben. Ook nu mag ik jullie weer een paar mega mooie producten laten zien;
(alle donker gedrukte regels zijn klikbare links).

 

 .
Onder de overkapping miste ik groen. Ik heb er altijd wel een plant staan, maar ik wilde meer. En dan het liefst iets aan de wand. Mijn eerste idee was om de kleine potjes van Elho aan de wand te bevestigen met daarin kleine plantjes zodat je echt een groene wand zou krijgen. Totdat Saranda (social media manager Elho) met het idee kwam om de loft urban geen wall rek daarvoor te gebruiken.
Deze bevestig je heel makkelijk aan de wand waar je dan de daarvoor bedoelde loft urban baskets aan kan hangen. Verkrijgbaar in 2 maten en verschillende tinten. Kijk hoe mooi!
.
.
Ook zocht ik nog een grote pot voor de olijfboom. Deze stond altijd in een grijze bak. Prima, maar we willen ook graag buiten wat meer wit zodat het matcht met binnen. Wat ik zo mooi aan deze pot vind is dat hij ook binnen perfect zou staan. Hij heeft een geïntegreerd waterreservoir waardoor de boom altijd voldoende water zal hebben. Handig! Ik koos voor de grootste variant.
.
.
Hoe tof is deze light garden! Het lijkt me zo leuk om in de toekomst een moestuintje te hebben. Maar daar heb je ook ruimte voor nodig. Om toch al een beetje te oefenen kreeg ik deze er ook bij. Door de speciale kweeklamp die erboven zit (gemaakt door Bulbo), krijgen de plantjes licht d.m.v. een dag/nacht schakelaar. Waardoor ze op natuurlijke wijze groeien.
Heel handig dat je deze gewoon binnen kan zetten.
 .
 Last but not least; de mooie greenville hangschaal. Deze heb ik opgehangen bij de eggchair. Hier mocht ook zeker nog wat groen komen. Dit is precies dezelfde als de “greenville rond” waar de olijfboom in staat, waardoor je ook weer meer rust in de tuin creëert.
Dit materiaal is ook bestendig tegen vorst en regen. Het hoeft in de winter dus niet naar binnen.
.
Zoals je kunt zien is onze tuin door deze prachtige producten weer helemaal zomerproof. Laat de zon maar komen!!!
.
Liefs Karin.
•Deze blog is gemaakt i.s.m. Elho.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.