PUUR LIFESTYLE

Toen we begin deze maand onze schuur wit lieten verven, vond ik het ook tijd voor wat nieuwe accessoires. Heerlijk om dan weer opnieuw te stijlen! Ik hou van kussens, plaids en waxinelichtjes. Daarmee kun je op een goedkope manier alles er weer heel anders uit laten zien. Op Instagram zag ik producten van PUURLIFESTYLE  voorbij komen. Prachtig door de eenvoud. Myrthe verkoopt o.a. hele mooie kussens, keukentextiel en windlichten. Na een leuk mailcontact kwamen we er in overleg samen uit dat een aantal linnen kussens en een glazen windlicht met een linnen overtrek hier perfect zou staan. Leuk om er een kaars in te zetten (waar het eigenlijk ook voor bedoeld is)

 

maar ik vind het ook goed staan met een plantje erin. Oordeel zelf maar;

Ik vind linnen juist zo mooi omdat het een natuurlijke look heeft. Super fijn ook dat je het niet hoeft te strijken. Het hoort juist gekreukt. En zeg nou zelf, het doet meteen heel zomers aan toch?

 

Liefs Karin.

* Deze blog is gemaakt i.s.m. PUURLIFESTYLE .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.