URBAN NATURE CULTURE

Ik heb al vaker een samenwerking gehad met Urban nature culture. En ik denk dat de meeste van jullie ook wel bekend zijn met de prachtige producten die ze verkopen. Een fijn bedrijf gevestigd in Amsterdam.

GREENBUBBLE

Zijn jullie al bekend met deze toffe online verkoopsite van planten/potten/manden en (droog) bloemen? Ik heb al eens vaker een blog voor ze mogen schrijven. Het gaat hier natuurlijk om Greenbubble! 

Fotofabriek fotoboek

Dit keer een iets andere blog dan jullie van me gewend zijn. Omdat dit mij ook erg aansprak, vond ik het super leuk om eens uit mijn comfort zone te gaan en hierover wat te schrijven.

KERSTTAFEL 2019

Ook dit jaar vond ik het weer leuk om een kersttafel te maken met mooie producten. Afgelopen jaren heb ik dit ook gedaan. In 2017 met licht servies. En vorig jaar met wat meer donkere accenten.

Yoshiko homeware WINACTIE + DIY

Zoals jullie misschien de afgelopen tijd al hebben gezien, heb ik verschillende posts geplaatst met de prachtige producten van Yoshiko homeware erin verwerkt. Een tijdje geleden had ik contact met ze, en hebben we samen besloten een samenwerking aan te gaan. Zo tof wat er soms op je pad komt.

ELHO greenville en meer!

Ons hele huis staat vol met ELHO producten. Geen enkele plant die niet zo’n mooie pot om zich heen heeft. Buiten in de tuin hebben we uiteraard ook al mooie bakken van Elho, maar uiteraard kan er altijd meer bij!